Hoe om te voorkomen dat het fysieke misbruik?

Hoewel we kunnen voorkomen dat de psychische mishandeling, is het belangrijk dat het slachtoffer weet dat zij niet te wijten is sir porno gratis, en dat deze toestand niet het gevolg is dat nog niet bekend hoe die te vermijden. De enige schuldige is de agressor. Om te worden in staat om te voorkomen dat de psychologische misbruik is het noodzakelijk om de kennis van de samenleving: wat betekent dit en wat zijn hun gevolgen zijn.

Sommige mensen die last hebben van het niet van bewust zijn, zodat wanneer ze willen stoppen met de situatie veel ingewikkelder, omdat hun kracht en zelfvertrouwen hebben vertraagd genoeg om te beginnen met het verhoor.

Continue reading

Ben je slachtoffer?

Misschien wil je niet toegeven dat het jou overkomt. Misschien hoop je dat het vanzelf weer overgaat, dat het na vandaag niet meer gebeurt. Misschien vind je dat het je eigen schuld is. Als je te maken krijgt met huiselijk geweld, verzin je vaak van alles om het goed te praten. Maar huiselijk geweld stopt niet vanzelf. Jij kunt zelf iets doen. Daarom is het goed om contact met ons op te nemen. Daarmee help je jezelf. En ook de ander.

Wat we doen als je belt

De eerste stap naar een oplossing voor huiselijk geweld is erover praten. Als je belt, nemen we de tijd om naar jouw verhaal te luisteren. We nemen je serieus en samen zoeken we naar een oplossing. Soms zijn onze adviezen genoeg om zelf verder te kunnen. Soms is het verstandig om professionele hulp te zoeken.

Continue reading