Een coach psychologische hulp

De belangrijkste domeinen te verkennen in een coaching sessie zijn: taal (wat ik zeg), emotie (zoals ik al zei) en lichamelijkheid (hoe mijn lichaam toen ik uit te drukken). Deze drie aspecten zijn voortdurend beïnvloeden elkaar dus dat is onze keuze om een ​​van hen te gebruiken om de andere twee te wijzigen. Over het algemeen besteden we het grootste deel van onze tijd om verschillende vaardigheden die ons in staat stellen om de verschillende rollen te spelen we de hele dag oefenen te ontwikkelen, maar we vergeten vaak de belangrijkste, transversaal op alle gebieden: emotionele competentie.

We zijn in de eerste plaats emotionele wezens en het is van vitaal belang dat we leren om onze emoties, die ons inzicht geven in hoe we met onszelf, met ons milieu en in het algemeen over hoe we onze “life project” evolueren beheren. Echter, het is niet altijd gemakkelijk om het mechanisme te begrijpen en omgaan met onze snelle dag.

Hoe maak je kwade gedachten te kanaliseren

Etymologisch “emotie” komt van het Latijnse exmovere, het verplaatsen van binnen naar buiten. We kunnen zeggen dat emoties reacties of reacties op een bepaalde stimulus, hetzij externe of interne zoals een geheugen of een idee. In ons soms moeilijke reis op zoek naar evenwicht en welzijn, is het belangrijk om bewust te zijn van de emoties die ons bewonen. Houd in gedachten dat emoties gewoon gebeuren, niet vrijwillig gegenereerd, maar wat is aan ons schenkt veel aandacht aan die emotie we ervaren te allen tijde te herkennen te zijn, de integratie van de door u verstrekte informatie en uitvoeren van strategieën die ons in staat stelt om goed te kanaliseren.

Emoties kunnen vluchtig of laatste zijn na verloop van tijd, zijn mild of intens, aangenaam of onaangenaam, maar in ieder geval, altijd energie te mobiliseren en conditioneren van het lichaam om bepaalde omstandigheden aan te passen of het gezicht van specifieke situaties. Houd in gedachten dat de emoties nauw verbonden zijn met onze gezondheid, zo goed beheer zal ongetwijfeld leiden een gezonder leven

Elke emotie speelt een rol: om mijn lichaam te evalueren of wat er gebeurt buiten mij of gefrustreerd en de daaruit volgende mogelijkheid van het vinden van een oplossing bevredigt. geeft dus de mate van interactie in het medium, zolang we in contact met hen. Er zijn per definitie positieve of negatieve emoties, maar is het management van elke emotie die in ieder geval dat connotatie zal geven. De ruimte van absolute respect, vertrouwen en vertrouwen van de coaching proces, is een ideale plek om te laten onze emoties laten zien, luisteren, te identificeren, voorzien van de informatie die wij verstrekken en maken ze onze bondgenoten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *