Hoe om te voorkomen dat het fysieke misbruik?

Hoewel we kunnen voorkomen dat de psychische mishandeling, is het belangrijk dat het slachtoffer weet dat zij niet te wijten is sir porno gratis, en dat deze toestand niet het gevolg is dat nog niet bekend hoe die te vermijden. De enige schuldige is de agressor. Om te worden in staat om te voorkomen dat de psychologische misbruik is het noodzakelijk om de kennis van de samenleving: wat betekent dit en wat zijn hun gevolgen zijn.

Sommige mensen die last hebben van het niet van bewust zijn, zodat wanneer ze willen stoppen met de situatie veel ingewikkelder, omdat hun kracht en zelfvertrouwen hebben vertraagd genoeg om te beginnen met het verhoor.

Het belang van voor-en vroegschoolse educatie

Op hetzelfde moment, ook hier is de training over aspecten van de communicatie en de verdediging van de persoonlijke rechten van de vroege stadia is erg belangrijk. Het is essentieel dat wij groeien en ontwikkelen een communicatieve stijl assertief en leren respect te hebben voor onze rechten zonder in strijd te komen met die van anderen. De school heeft een belangrijke rol in dit alles, maar nog meer van de familie het versturen van deze houding ten opzichte van hun kinderen.

Je gelooft het niet, het is niet waar, wie je wilt niet te huilen. Die houdt u geeft een kritische kijk op de dingen; maar niet om te vernietigen, maar om u te helpen, samen te bouwen. Wie wil je oordelen niet; denk na over wat je zegt. Geen kracht of boos als je niet uitvoeren van hun beslissingen; je stimuleert, adviseert u. Doe geen dingen voor u, omdat hij weet hoe het beter te doen; het is er om u te ondersteunen als u wilt, als u een fout maakt. Niet straffen met huilt of met onverschilligheid elke keer dingen niet graag; boos, ja, niet perfect, maar je verwoord het niet in de bedoeling om je pijn te doen. Wie je wilt, hoewel je soms een fout maken, het is er om je gelukkig te maken. U begrijpt dit en wat maak je je, het is van cruciaal belang voor u om op te treden, omdat ze het niet begrijpen, hoeveel je ook zeggen dat je niet gaat willen om hem te zien.

Als je gelooft dat je last hebt van psychische mishandeling, onze beste advies is dat u niet de pretentie om de situatie te veranderen dat je leeft. Het is moeilijk om je aanvaller te wijzigen; zo veel als ik zeg dat, in de momenten die je hebt om het te verlaten. U mag het niet geloven, dat gebeurt zelden. Meer nog, het geweld heeft de neiging om te groeien geleidelijk. Je bent er niet op te voeden iedereen, ga dan weg. Enkele van onze tips zult u gemakkelijker:

  • Omring jezelf met je vrienden, familie… Vertel hen de situatie dat je leeft. U zult versteld staan hoe je je voelt gebundeld.

  • Niet de problemen zelf of u culpabilices. Misschien heb je het mis in iets, maar het geweld is niet het antwoord.

  • Niet houden van het contact met de agressor. Houd in gedachten dat nu emotioneel je bent kwetsbaar, zodat hij/zij kan draaien op elk moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *